Daim pannacotta!

Pannacotta är gott och enkelt att göra, den kan serveras i en stor form eller liten. I denna normalstora muffinsform får man en perfekt lagom storlek, mer behöver det inte vara. Pannacottan är ju rätt så mäktig och med daimsmak blir den rätt så söt.
3 dl grädde
2 st dubbeldaim
1,5 st gelatinblad
Blötlägg gelatinbladen i kallt vatten i minst 5 min. Hacka daimen i rätt så små bitar. Koka upp grädden, tag av ifrån plattan och smält ner daimen. Rör även ner gelatinbladen. Häll upp i valfria formar eller glas. Väljer du muffinsformarna på bilden får du ut ca 7 st. Låt stelna i kyl i minst 4 h.

9 thoughts on “Daim pannacotta!”

  1. åh, jag älskar pannacotta! har faktiskt en somrig variant i kylen nu :)Denna lät ju hur god som helst! Måste testa!

Kommentarer inaktiverade.