Snart advent

Nu börjar det kännas riktigt sorgligt det här att bloggen kommer att läggas ner.. Jag får väldigt mycket frågor på vad som kommer att hända med bloggen och om den inte kan flyttas för att läggas tillgänglig på en annan plats.

Bloggen kommer att ligga kvar här på mama året ut. Jag har absolut funderat ihjäl mig på att skapa en annan plats för mitt arkiv och det känner jag nog ändå att jag vill för att komma åt recept och bilder själv med men det tar jag i så fall tag i efter en lugn och skön julledighet och när jag känner att det är dax. Jag håller er uppdaterade på Facebook och Instagram.

Ni får lova att hänga med på Instagram (@fikastunder) under jul och nyår så får jag försöka klämma in ett och annat recept och vackra bilder!

Frusen Pepparkakscheesecake

Pepparkaksmacarons

Adventssnittar

Saftiga Saffransmuffins

Pepparkaksgrissini

Frusen Julcheesecake

9 thoughts on “Snart advent”

 1. Vad glad jag blir att det lutar åt att du lägger över recepten i ett arkiv någon annanstans! Nu kan jag koppla av och inte känna mig stressad över att jag måste spara/skriva ut dina recept som jag vill ha. Kommer absolut att följa dig på instagram!

 2. Kan vara hålla med Christina.
  Tack för att du delar med dig av Dina recept.
  Har börjat skriva av men om det lever vidare på något annat ställe vore det toppen.
  Trevlig advent!!

 3. Blev verkligen glad av att läsa att du tänker lägga recepten nån annanstans…har börjat leta o spara några recept men du har ju så himla många bra så det är ju svårt o hinna leta upp och spara alla.
  Synd du ska sluta, en jättebra blogg du har!!

 4. Ja, det känns verkligen sorgligt att du lägger ner bloggen. Jag älskar verkligen din mix av bak, mat och heminredning/renovering. Samtidigt blir jag glad åt att alla dina fantastiska recept förmodligen kommer att finnas kvar :)
  Önskar dig en härlig helg!
  Kram Annika

 5. Tack gode gud för att man kommer att hitta dina underbara recept sen också. Jätte tråkigt att du kommer att sluta blogga :( Men blir glad av att veta att recepten kommer leva vidare. Tack för en underbar blogg!!! kram Ann-Sofie

 6. Hej!
  Här är en till som glädjer sig om det är så att bloggen (eller materialet iallafall) kommer finnas kvar på något sätt. Jag gillar verkligen ditt sätt att skriva och ”vara” – har ännu inte hittat någon bakblogg som är lika bra. Du kanske kan ha kvar den i något bloggformat och skriva bara när du känner för det – inte som nu när jag kan tänka mig att det emellanåt är ett ”måste”.
  Måste skaffa mig instagramkonto så jag kan följa dig :).

  Har du förresten tips på någon/några bra bakbloggar? Inga överdådiga, mer enklare hemmabakning.

  Trevlig första advent!

 7. Åh hoppas verkligen att dina helt underbara recept ska finnas tillgängliga. Älskar din blogg! Den enda som jag bakar utifrån. Finns alltid massor med gott och jag kan omöjligt spara ner alla recept.

 8. Nej vad har jag missat??
  Varför ska du sluta blogga?:(
  Jättetråkigt!
  Älskar din blogg och dina recept:)
  Kram

 9. Jättetråkigt att bloggen ska försvinna, för det är helt klart den bästa bakbloggen. Men du ska göra det som känns rätt för dig. Det finns så många krav som stressar i livet, och även om vissa krav också kan bara roliga, så ska man ändå försöka plocka bort dem om de kan sänka stressnivån, Ta hand om dig!
  Kram / Linda

Kommentarer inaktiverade.