Kontakt

Hej och välkommen till min söta sida! Jag som driver bloggen Fikastunder heter Ulrika Ahlström, är 35 år och startade min lilla bakblogg för snart sex år sedan. Det började 2010 med en liten tårtblogg,  2012 flyttade bloggen till Femme.se, 2014-2015 bloggade jag på Mama.nu och sedan januari 2016 har bloggen fått en egen sida. Bloggen bjuder på lite av varje. Vardag, familj, shopping, mat och alla typer av bakverk! Här utlovas massor av recept och inspiration!

Jag bor på västkusten utanför Göteborg med min man och mina tre barn. William är 12 år, Allie 9 år och Cilla 6 år! Med ett nyinköpt hus så har vi fullt upp med renovering och inredningsplaner. Utöver bloggandet så jobbar jag som löneadministratör så jag är även en liten kontorsråtta!

Mina dekorerade tårtor har jag fått mest uppmärksamhet för något som jag har svårt att hinna med nu för tiden. Intresset för dekorerade tårtor började i samband med min minsta dotters dop. Jag försökte då hitta recept på goda tårtfyllningar att fylla tårtan med men hittade även en helt ny värld av vackra skapelser. Jag kunde inte förstå hur det var möjligt att kunna göra så fina tårtor.. Det här ville jag pröva på, jag beställde min första sockerpasta och började med att stansa ut blommor och sen var jag fast!

Vill du komma i kontakt med mig, maila mig på bakverk@hotmail.com

Hoppas att jag kan inspirera dig!

Kram Ulrika

20121229-174931.jpg

10 thoughts on “Kontakt”

 1. Hej!

  Följde dig redan via femme o gillade bloggen/sidan massor. Men nu här på mama så funkar det liksom inte riktigt så bra via mobilen. Blir så lessen när ha står mitt i baket o behöver bra tips, recept som recept finner man hos dig men nu på mama så funkar inte sökportalen, de e så man vill gråta. Men keep up the great work, du e toppen o problemet riktar sig mer till mama än till dig;)

  1. Vad konstigt, jag kan söka via mobilen. Om du trycker på de tre vita sträcken på den rosa linjen över min blogg så kommer du till kategorier och sökfunktionen.

 2. Hej!
  Vilken fantastisk blogg du har. Jag började följaden bara för ett par månader sedan men har fastnat helt och hållet. Har prövat att göra dina sockerskor till en doptårta och de gjorde verkligen succé. Nu ska jag göra dina söta woopie semlor. Tack för fantastisk inspiration och bra recept och instruktioner att följa⭐️

 3. Oh Ulrika! Jag började följa dig efter ett tips om en urgod kladdkaka! Sedan den dagen följer jag dig varje dag och uppskattar alla dina otroligt trevliga och bra recept! Har provat en massa recept från dig och är så tacksam!

 4. Hej
  Har följt dig i flera år. Tack för att du valde att fortsätta :)
  Fin din blogg är, undrar vad till WP tema heter?
  Trevlig söndag

 5. Du är enastående!
  Sitter ikväll på måfå och letar inspiration till fyllningar, min son tar studenten den15:e och jag vill ju ha fina tårtor. Kommer till dig och blir hänförd, ja tårtor har man sett men din exakthet i detaljer och känsla för färg och form, ja jag är helt blown away, jösses du är så begåvad människa! Jag hoppas du begriper det, tack för inspiration och ögonfröjd.
  Var bara tvungen att förmedla det skutt i bröstkorgen jag får av dina tårtor😊 Petra

 6. Hejsan :)

  Jag gjorde dim bountytårta för ett tag sedan. Så himla god och enkel 😁

  Nu skulle sambon vilja ha den som fredagsfika, men de är 30-40 pers 😅

  Tror du att den funkar i långpanna? Och om så är fallet … har du lust att hjälpa mig att räkna om receptet?:)

  Mvh Elin

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *