Gardinupphängning & trapprenovering

Godkväll vänner! Har ni haft en fin helg? Jag tycker att den har gått fort som vanligt men nu kommer en lite slappare vecka eftersom barnen har novemberlov. Skönt att slippa alla läxor och tider som skall passas.

Maken har målat färdigt trappan, sista pillet idag. Det blev totalt sex strykningar tror jag och vi har fått klättra upp till övervåningen via stege till balkongen under torktiderna men det har gått väldigt smidigt ändå måste jag säga. Trodde först att vi kanske var tvungna att flytta hemifrån vid trapprenoveringen. Nu återstår bara bygget av förvaringen som vi skall ha under.

img_7295

Cillas gardiner har kommit upp och det blev superbra tycker jag!

img_7274

Ser ni, första babyplagget är köpt. Känns lite märkligt att köpa dessa små plagg igen men det är bara att fortsätta bunkra upp då vi inte har en enda babypinal kvar.

img_7332

Dagsfärskt kort och har nu gått in i vecka 28. Känner mig osmidig och tycker att det kommer lite väl tidigt. Bebisen blir allt starkare för varje vecka ;-)

img_7339

Några undrade hur vi hängde upp gardinerna i Cillas rum. Vi har använt DENNA skenan som jag delade i två delar och DESSA fästen. Maken skruvade upp skenan direkt i taket (gjorde alltså egna hål i skenan och skruvade igenom dem och upp i taket). En väldigt billig lösning och så blev det väldigt bra tycker jag.

img_73651

Fortsatt trevlig kväll!

8 thoughts on “Gardinupphängning & trapprenovering”

  1. Vad roligt att du skriver lite här också, det uppskattar jag. Ni kämpar på med nya huset och det blir så fint.
    Stor kram

  2. Kommer den gråa gardinen oxå från Ambinesshome?? Hittar bara en ljusgrå i sammetstyg med öljetter… Som heter Blanchet,

Kommentarer inaktiverade.