Junis rum

Hej & God kväll denna fredag! Höstlovet swishade förbi det med. Så skönt det varit med ledigt för barnen och slippa tider att passa och läxor att göra och så vidare. Värre har det varit med Juni som sovit så sjukt dåligt så jag bara lääängtar ihjäl mig efter bra natt igen. Tänder både uppe och fler nere såg jag idag, väldigt gnälligt här, stackarn!

Juni har inte flyttat in i sitt nya rum än för vi väntar på ett element men nu är det nästan färdigt och det blev nästan så jag hade föreställt mig det i huvudet, så roligt!

Jag valde en mellangrå färg, en väldigt neutral med en uns blå i sig. Färgen är ifrån Caparol med färgkod S4502-B. Jag tog den i glans 5 för att få det matta intrycket.

Jag (maken) målade även taket, tavellister ifrån IKEA, golvlister och fönsterkarm i samma kulör :-)

Sänghimmeln är en hemmagjord variant. Jag älskar den här känslan av böljande tyg. Skall bli kul att se hur det blir med sängen på plats.

Vi gjorde en likadan skänk med gjuten betongskiva som till Allie och detta blir Junis lilla garderob. Käckt att återvinna skåp som inte används.

Vi vågade oss på en heltäckningsmatta eftersom detta rum är lite provisoriskt i renoveringen här hemma. Tanken är att hon skall bo så här sina första år. Känner egentligen inte att heltäckningsmatta och barn går hand i hand.

Mattan kommer ifrån Bauhaus.

Trevlig helg önskar jag!

4 thoughts on “Junis rum”

  1. Måste fråga vilken matta/färg det är ni har från Bauhaus? Blev inspirerad att lägga in det i dotterns rum där vi leker mycket på golvet och Bauhaus hade ju bra priser..

  2. Vilket vackert rum! Älskar den härliga lugna känslan det avspeglar. Den grå nyansen ni valt som väggfärg är så mustig och skön för ögonen.
    /Kitty

Kommentarer inaktiverade.