Mandelsnittar med Never stop

Hej bloggisar! Pustar ut i soffan efter en arbetsvecka. Vi tänkte käka middag ute idag men ett barn vill inte med och ett annat är på vift.. det är inte så lätt att få ihop det när de blir äldre barnen ;-) Åh, vad skönt det är med helg!

Jag bakade ju kolasnittar i förrgår som jag nämnde på instagram. En sats med daimsnittar och denna nya variant som är fylld med mandelspån och Never stop. Riktigt smarrigt!

img_7326

img_7312

100 g mjukt smör

1 dl socker

2 msk sirap

2,25 dl mjöl

1/2 tsk bikarbonat

1 tsk vaniljsocker

1 dl mandelspån

1 dl Never stop

 

Vispa smör, socker och sirap krämigt. Blanda mjöl, bikarbonat, vaniljsocker och vänd ner i smeten. Tryck in mandelspån och Never stop i degen. Dela degen i två bitar. Rulla till två längder och platta till (rätt så mycket) på bakplåtspapper. Grädda i 175 gr varmluft i 12-15 minuter. Skär kakorna i bitar. Låt svalna.